Cursusruimte huren in Groningen

Stille Cursusruimte midden in de stad Groningen

Op de locatie van De Bloeiende Lotus in Groningen kan je een cursusruimte huren van 45 vierkante meter, en een praktijkruimte van 18 vierkante meter voor individuele sessies of een klein groepje. De ruimtes grenzen aan een klein hofje en liggen achter in het gebouw, waardoor het zeer stil is. De praktijk bevindt zich midden in het centrum van Groningen, vlakbij het Noorderplantsoen.
Beide ruimtes zijn te huur voor mensen of groepen die met persoonlijke groei of spiritualiteit bezig zijn, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

December 2020: de maandag- en donderdagavond zijn vrijgekomen en per direct beschikbaar voor het geven van een cursus. Ben je geïnteresseerd, meld je gauw bij Arjen 06-10 560 790 of mail naar arjen@debloeiendelotus.nl

Tarief cursusruimte:

dagdeel overdag € 40.-
avond na 18.00u € 50.-
gehele dag tot 17.00u € 70.-

De kortste periode die je kunt huren is twee uur, je betaalt dan 75% van een dagdeel.

Tarief praktijkruimte:

De kleine ruimte is per vast dagdeel te huur; bv. elke maandagmiddag, of elke vrijdagochtend en kost 70,00 € per maand.

Flexibel huren
De praktijkruimte is ook flexibel te huren. Je bepaalt zelf hoe vaak je de ruimte wilt gebruiken en sluit dan een abonnement af voor die tijd (een aantal uren of dagdelen). Vervolgens kan je die tijd zelf reserveren in de online agenda. De opzegtermijn voor een abonnement is 1 maand, waarbij het  altijd eindigt op de laatste dag van de  maand.
Als je een bij jou passend abonnement neemt heb je de beschikking over een vaste “eigen” ruimte, die je op elk vrij moment zelf kunt reserveren in de online agenda. De prijzen vindt je op www.praktijkruimtegroninge.nl

Voor wie
De sessieruimte is vooral geschikt voor het geven van individuele sessies en voor beginnende therapeuten.

Matrassen, stoelen en een muziek installatie zijn in beide ruimtes aanwezig.
De prijzen zijn incl. koffie en thee.

Meer informatie en reserveren kijk op  www.praktijkruimtegroningen.nl