Innerlijk Kind therapie

Innerlijk Kind en ELW

Emotioneel Lichaamswerk en het Innerlijke kind vormen onze basis. We nodigen je uit om jezelf beter te leren kennen en vriendschap te sluiten met jezelf. Er zijn verschillende workshops die je in Groningen kan volgen: een introductiemiddag, een avondcursus, die geschikt is om nieuwe dingen in het dagelijks leven te integreren of een weekend waarin je een vraag of thema meer kan verdiepen. Data hiervan vind je in onze agenda.

Avondcursussen:

Ontmoet jezelf – Cursus voor persoonlijke groei
Je maakt kennis met emotioneel lichaamswerk en je innerlijke kind, je maakt contact met je eigen kracht en kwetsbaarheid. In deze cursus kan je ook kijken, wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt om meer voor je eigen passie te gaan.

Ontmoet jezelf en de ander –  Het innerlijk kind in relaties
Communiceren vanuit je eigen kracht en kwetsbaarheid, echt contact maken met je vriend, partner of collega zonder jezelf te verliezen,vol vertrouwen en veilig voelen in je relatie: Wat heb ik hiervoor nodig? en wat hindert mij om dit meer te doen?

Ontmoet jezelf 3 – Omgaan met stress en emoties
Aanhoudende stress, veroorzaakt door emoties of gebeurtenissen uit het verleden, kan ertoe leiden dat je de uitdagingen van het dagelijks leven niet meer goed aankan. Door je bewust te worden van je lichaamsreacties kan je de balans tussen inspanning en ontspanning terugvinden: een cursus met theorie en veel praktische oefeningen over een nieuwe manier van omgaan met stress en emoties.

Weekendworkshop

Heel je innerlijk kind
Een weekend ruimte maken voor jezelf: een vraag inbrengen, oude wonden helen en verbinding maken met je eigen kracht. Een verdiepingsweekend voor een ieder die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Met een veilige, rustige en speelse benadering.

Kennismaking

Ontdek je innerlijk kind – Introductiemiddag
Een middag om je innerlijke kind te leren kennen en om kennis te maken met ons en onze manier van werken.

We houden ook twee keer per jaar een open dag met gratis proeflessen over het Innerlijke Kind. Voor data kijk op onze agenda.