Workshopruimtemethofjenoorderhavengroningen

Ruimte te huur in Groningen

De Bloeiende Lotus verhuurt in Groningen een groepsruimte van 45 vierkante meter, en een kleine ruimte van 18 vierkante meter voor individuele sessies of een klein groepje. De ruimtes grenzen aan een klein hofje en liggen achter in het gebouw, waardoor het zeer stil is. De praktijk bevindt zich midden in het centrum van Groningen, vlakbij het Noorderplantsoen.
Beide ruimtes zijn te huur voor mensen of groepen die met persoonlijke groei of spiritualiteit bezig zijn, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Tarief grote ruimte:

dagdeel overdag € 40.-
avond na 18.00u € 50.-
gehele dag tot 17.00u € 70.-

De kortste periode die je kunt huren is twee uur, je betaalt dan 75% van een dagdeel.

Tarief kleine ruimte:

De kleine ruimte is alleen per vast dagdeel te huur; bv. elke maandagmiddag, of elke vrijdagochtend.

De prijs per dagdeel per maand is:    € 60.-

Matrassen, stoelen en een muziek installatie zijn in beide ruimtes aanwezig.
De prijzen zijn incl. koffie en thee.

Voorwaarden
Je kunt de grote ruimte huren voor een doorlopende groep d.w.z. het gehele jaar door elke week dezelfde periode m.u.v. de vakanties, voor een wekelijkse groep, d.w.z een aantal weken achter elkaar op hetzelfde tijdstip, of incidenteel.

  • Voor een doorlopende groep geldt een opzegtermijn van een maand. Betaling vooraf per eerste van de maand.
  • Voor een wekelijkse groep geldt dat annulering tot 6 weken van tevoren mogelijk is zonder kosten. Annuleer je tussen 6 weken en 3 weken van tevoren, dan ben je 50% van de totale huursom verschuldigd; als je binnen 3 weken voor aanvang van de cursus annuleert ben je de volledige huursom verschuldigd. Betaling vooraf bij aanvang cursus.
  • Bij incidentele huur geldt dat annulering tot 1 maand van tevoren mogelijk is zonder kosten. Van een maand tot 2 weken van tevoren ben je 50% van de huursom verschuldigd; van twee weken tot 1 week 75% en binnen 1 week de totale huursom. Betaling een week voor aanvang van de huurperiode.

Je hoeft geen annuleringskosten te betalen als er voor dezelfde periode een andere huurder wordt gevonden.

Voor de kleine ruimte geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Reserveren kan je zelf via www.praktijkruimtegroningen.nl