Ontspannings- en meditatiecursus

Vanuit beweging naar rust

Tijd nemen voor jezelf, lekker bewegen, je gedachten loslaten en niets hoeven: dit vind je in deze ontspannings- en meditatiecursus.

Je eigen manier van ontspannen vinden

In deze avonden maak je kennis met stimulerende en ontspannende lichaamsoefeningen, met dans en geleide fantasie. Je leert verschillende actieve meditaties kennen, die je met behulp van cd’s ook thuis kan doen. Je hoeft geen ingewikkelde technieken of houdingen te leren, maar ervaart stap voor stap wat jou goed doet. Ook word je je bewuster van wat je in je dagelijks leven kan helpen om te ontspannen.
We werken in kleine groepen. De eerste avond is een proefles.

Meer workshops van ons vind je in de agenda.

Ervaringen

“Ik volg al bijna 2 jaar de ontspanningscursus bij Pankaja. Ik heb er ontzettend veel baat bij. Vooral toen ik vorig jaar met een burn-out thuis kwam te zitten. De woensdagavonden waren een ware ontspanning voor mij. En nog steeds ga ik er met heel veel plezier heen en altijd komt er wel weer iets bij mij naar boven wat ik niet had verwacht.”

“Het zijn soms van die kleine dingen waar je in het dagelijkse leven niet bij stil staat: Zorgen dat je lichaam en geest een wordt. Alles in balans. Ook de manier waarop Pankaja de cursus geeft, brengt mij heel veel rust en balans.
Echt een hele grote aanrader.” Bea

“Door de cursus heb ik geleerd om met aandacht en liefde naar mijn lichaam te luisteren en dit waar te nemen zonder te oordelen. Wat je leert ervaren is het geweldige gevoel om je gedachtewereld uit te kunnen schakelen en te kunnen leven vanuit je hart. Dat ervaar ik als totale  ontspanning. Door wekelijks hier tijd voor te maken hou ik dit vrije gevoel vast.

Ik kan het iedereen aanraden om te gaan om zo meer ontspannen in het leven te staan en meer energie te voelen.” Yvonne