Lichaamsgerichte Therapie Groningen

De Bloeiende Lotus verzorgt Lichaamsgerichte Therapie en Relatietherapie in Groningen en in Garsthuizen (vlakbij Loppersum, Appingedam, Middelstum en Uithuizen). In de verschillende behandelingsvormen staat het voelen en ervaren centraal. We maken gebruik van de volgende therapieën en werkvormen:

Individuele therapie

Relatietherapie

Traumatherapie

Innerlijk Kindtherapie

Co-dependency in relatietherapie

Familieopstellingen

Meditatie, Emotioneel Lichaamswerk, Rebirthing, Voice Dialogue

Je kan voor individuele begeleiding een afspraak maken of één van onze workshops volgen (zie cursussen en workshops) . Ook is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons te maken, om te kijken wat het beste bij je past.

 

Ervaringen

“Wat ik fijn heb gevonden was om als echtpaar begeleid te worden door twee therapeuten, een man en een vrouw.Als man voelde ik mij daardoor in de relatietherapie veilig en gezien. Ik voelde juist in deze setting veel ruimte om vrij te delen wat mij werkelijk in onze relatie dwars zit. Ik beleefde veel plezier aan de zuivere afstemming van Arjen en Pankaja. Ze luisteren goed en voelen goed aan waar op dat moment bij ons een behoefte of een vraag ligt. Ze geven precies waar je om vraagt en niet meer, dat houdt het voor mij helder.Ze verdelen de tijd en ruimte tussen ons als echtpaar eerlijk. Sterk vond ik vooral ook dat de ze de door mij ervaren moeilijkheden ( mijn partner doet…… zus en zo)  ook weer naar mijzelf terugbrengen en mij steunen in het onderzoeken van wat mij werkelijk dwarszit.”Jits